REKLAMI GEÇ

GEKA’dan eğitime “Teknik Destek”

GEKA’dan eğitime “Teknik Destek”

Valilikte düzenlenen törene; Vali Hasan Karahan, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve GEKA Genel Sekreteri Özgür Akdoğan katıldı. “Güçlü öğretmen, güçlü gelecek” sloganıyla Denizli’de görev yapan öğretmenlerin daha kaliteli eğitim vermesini sağlamak adına geliştirilen Teknik Destek Projeleri ile eğitim kalitesinin artırılması hedefleniyor. GEKA’nın “Güney Ege Bölge Planı” kapsamında bölgedeki kurumsal ve yerel kapasiteyi geliştirme odaklı faaliyetlere destek sağlamak amacıyla başlatılan; 2019 yılı Teknik Destek…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Şubat 2020 Salı, 16:21

Valilikte düzenlenen törene; Vali Hasan Karahan, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve GEKA Genel Sekreteri Özgür Akdoğan katıldı.

“Güçlü öğretmen, güçlü gelecek” sloganıyla Denizli’de görev yapan öğretmenlerin daha kaliteli eğitim vermesini sağlamak adına geliştirilen Teknik Destek Projeleri ile eğitim kalitesinin artırılması hedefleniyor.

GEKA’nın “Güney Ege Bölge Planı” kapsamında bölgedeki kurumsal ve yerel kapasiteyi geliştirme odaklı faaliyetlere destek sağlamak amacıyla başlatılan; 2019 yılı Teknik Destek Programı kapsamında Kasım-Aralık döneminde yapılan başvurunun değerlendirme süreci tamamlandı, teknik destek almaya hak kazanan projeler belirlendi.

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başvurusu yapılan toplamda 7 proje 210.000 liralık GEKA desteğiyle hayata geçirilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı