REKLAMI GEÇ

Halkla ilişkiler ve reklamcılık PAÜ’de masaya yatırıldı

Halkla ilişkiler ve reklamcılık PAÜ’de masaya yatırıldı

Pamukkale Üniversitesi Honaz Meslek Yüksek Okulu, 20.yıl etkinlikleri kapsamında Honaz Belediyesi Halk Eğitim Merkezi’nde “Halkla İlişkilerin Geleceği ve Reklamcılık” konulu panel düzenledi.

/ DENİZLİHABER / 1 Mayıs 2012 Salı, 14:30

Panele konuşmacı olarak, Ekonomi Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ebru Uzunoğlu, Yaşar Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ferah Onat, Pamukkale Üniversitesi Öğretim Üyesi Selin Çimçek, İzmir Reklamcılar Derneği Başkanı Murat Türkay ve Doğan Haber Ajansı Denizli Temsilcisi Osman Nuri Boyacı’nın yer aldığı panele, Honaz Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Oğuz Karadeniz, öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Panelin açılışında konuşma yapan Honaz Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Oğuz Karadeniz; hocalar olarak bu tip etkinlikler ve eğitim kalitesiyle yüksekokulun gelişimine katkı sağlamayı amaçladıklarını dile getirirken, halkla ilişkilerin sadece özel sektör için değil kamu sektöründe de önemli olduğunu dile getirdi.

Konuşmasında reklam sektöründe internet ve sosyal medyanın etkisini ele alan Yrd. Doç. Dr. Ferah Onat, 15-20 yıl öncesine kadar firmaların verdikleri reklamların hep alanlarında kendilerinin en iyi, en üstün olduklarını iddia ederken; internet kullanımıyla birlikte artık kişilerin, firmaların reklamlarında verdikleri mesajları araştırdıklarını ifade etti. Yrd. Doç. Dr. Onat, firmaların da günümüzde internet ve sosyal medyayı kullandıklarını belirtirken, Halkla İlişkiler biriminin firmalar için önemine değindi. Yrd. Doç. Dr. Ferah Onat’ın konuşmasının ardından panel, diğer panelistlerin konuşmalarıyla devam etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı