REKLAMI GEÇ

Hastaneye kitap desteği

Hastaneye kitap desteği

Denizli Devlet Hastanesi’nin 9 ay önce başlattığı kitap kampanyasında, 1200’e yakın kitap hastaneye bağışlandı.

/ DENİZLİHABER / 3 Eylül 2009 Perşembe, 17:19

Denizli Devlet Hastanesi’nde, hastane çalışanlarının boş zamanlarını değerlendirmeleri, belirli bir süre yatarak tedavi gören hastaları hastane ortamının yarattığı gerginliklerden uzaklaştırmak ve okuma alışkanlığını yaygınlaştırmaya katkı sağlamak amacıyla, Ocak ayında kütüphane oluşturulmuştu. Sınırlı sayıda kitabın bulunduğu kütüphaneye kitap kazandırmak amacıyla ‘Kitap da bir ilaçtır, hastaya bir kitap da sen ver’ sloganıyla kampanya başlatılmıştı.

Kampanyaya, hastane idaresi başta olmak üzere Denizli Valiliği, Denizli Belediyesi, İl Müftülüğü, İlaç Mümessilleri Derneği, Merkezefendi İlköğretim Okulu, bazı ilaç firmaları, hastane çalışanları ve hastanede tedavi gören hastalardan destek geldi. 100 kitapla açılışı yapılan DDH Kütüphanesi’nde, kampanyaya verilen destekler sayesinde bugün 1200’ü aşkın kitap oldu.

Kampanyaya destek veren herkese teşekkür eden Başhekim Uzman Dr. Ramazan Canural, hastane çalışanları ve hastaların kitap okuması için başlatılan kampanyada kitap hedefinin 5 bin olduğunu, Denizli halkından kitap desteğini sürdürmelerini istedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı