REKLAMI GEÇ

Hayat boyu öğrenme masaya yatırıldı

Hayat boyu öğrenme masaya yatırıldı

Hayat Boyu Öğrenme Halk Eğitim Planlama ve İşbirliği Komisyonu toplantısı gerçekleştirildi. Denizli’de yapılan faaliyetler ele alındı, gelecek planlaması yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Ekim 2016 Pazar, 12:02

Vali Yardımcısı Ali Şanlıer başkanlığında İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen toplantıya Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Şube Müdürü Erdinç Akkaya, halk eğitim merkezi müdürleri, kamu kurum müdürleri ve temsilcileri ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

“HAYAT BOYU ÖĞRENMENİN ÖNEMİ BÜYÜK”
Vali Yardımcısı Ali Şanlıer, her yaş ve her statüden vatandaşların mekân ve zaman gözetilmeksizin kendilerini geliştirmek için yaptıkları her türlü öğrenme faaliyetini kapsayan hayat boyu öğrenmenin büyük bir önem taşıdığını söyledi.

hayat-boyu-ogrenme-1

Şanlıer, “Geçmişten bugüne ilimizde birçok alanda kurslar açılmış, birçok kişiye eğitim ve sertifika verilmiştir. Bütün bu çalışmalarımızı sürdürürken siz değerli odalarımız ve sivil toplum kuruluşlarımızdan destek bekliyoruz. Eğitim öğretimde başarılı bir il olduğumuz gibi mesleki eğitimde de başarılı olmayı hedefliyoruz. Bunu sizlerle başaracağımıza inanıyorum ve kuruluşlarımızla ortak çalışmalara her zaman açığız” dedi.

“İHTİYAÇLAR DOĞRULTUSUNDA KURSLAR AÇILIYOR”
Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ise, halkın hangi alanda ihtiyaç duyduğu kurs varsa onlara yöneldiklerini belirterek, “Öğrencilere de destekleme ve yetiştirme kursu veriyoruz. Öğrenim dışına çıkan öğrencilerimize de kurslar açıyoruz. Bundan sonra da yapılacak çalışmaları planladık. Bundan sonra da planlamaya devam edeceğiz. Farklı alanlar da kurs ve talepleriniz olursa Müdürlüğümüze müracaatta bulunduğunuz takdirde gerekli işlemleri yapacağız” dedi.

İl Milli Eğitim Şube Müdürü Erdinç Akkaya; hayat boyu öğrenmeye katılımın oranlarının arttırılmasıyla ilgili çalışmalar ve faaliyetler hakkında sunum yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı