REKLAMI GEÇ

Hayat boyu öğrenme toplantısı

Hayat boyu öğrenme toplantısı

Hayat Boyu Öğrenme Halk Eğitim Planlama ve İşbirliği Komisyonu toplantısı Vali Yardımcısı Hakkı Ünal başkanlığında gerçekleştirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Eylül 2017 Cuma, 17:00

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Hayat Boyu Öğrenme Halk Eğitim Planlama ve İşbirliği Komisyonu toplantısına Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Şube Müdürü Erdinç Akkaya, Denizli genelindeki halk eğitim müdürleri, kamu kurum müdürleri ve temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Katılımcılara seslenen Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, “Kurum olarak eğitimde iyi örnekler için çalışmalar yaptıklarını belirterek, “Bu konuda tüm kurumların desteklerini bekliyoruz. Daha güzel başarılara imza atabilmemiz için hepimiz iş birliği halinde olmamız gerekir. Milli Eğitim Müdürlüğü olarak biz sizlerin emrindeyiz. Bizler çocuklarımızın, gençlerimizin kısacası geleceğimizin kollarına altın bilezik takmak istiyoruz. Bunun için çocuklarımızı ve gençlerimizi meslek edindirme kurslarına katılmalarını sağlamalıyız. Öğrenme Şenliklerinde kurum/kuruluş ve diğer sivil toplum örgütlerinden de destek bekliyoruz. Tüm halk eğitim merkezi müdürlerimize teşekkür eder başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Oğuz’un konuşmasının ardından Milli Eğitim Şube Müdürü Erdinç Akkaya, hayat boyu öğrenmeye katılımın arttırılması için yapılan çalışmaları ve faaliyetleri sunum eşliğinde anlattı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı