REKLAMI GEÇ

HAYIRSEVERDEN DENİZLİ’YE 800 BİN TL’LİK ANAOKULU

HAYIRSEVERDEN DENİZLİ’YE 800 BİN TL’LİK ANAOKULU

Hayırsever İş Adamı Ahmet Çalışkan’ın kendi adına yaptıracağı Kınıklı Mahallesi’ndeki 8 derslikli Anaokulu protokolü Vali Yavuz Erkmen’in makamında düzenlenen törenle imzalandı.

/ DENİZLİHABER / 11 Kasım 2009 Çarşamba, 18:26

Valilik makamında gerçekleşen protokol törenine Çalışkan Sobalarının sahibi Hayırsever İşadamı Ahmet Çalışkan, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve Eğitim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hasan Himmetli katıldı.

Vali Yavuz Erkmen, Milli Eğitim alanında bu yıl 23 tane protokol yaptıklarını ve bu yatırımların toplam değerinin 14 Milyon TL’yi bulduğunu ifade ederek, “Denizli, hayırseverlik anlamında Türkiye’de önde gelen İllerin başında yer alıyor. Özellikle eğitim alanında yapılan her türlü destek, tarafımızdan her zaman şükranla karşılanıyor. Bu güne kadar bu anlamda destek veren Denizlilere şükranlarımızı ifade ediyoruz. Bugün de bu halkaya yeni bir hayırseverimiz olarak Ahmet Çalışkan Beyin yaptıracağı 8 derslikli bir anaokulu ilave ediliyor. Dolayısıyla Ahmet beye Milli Eğitim ve çocuklarımız adına çok teşekkür ediyorum. Eğitime yaptıkları bu katkı hiçbir zaman unutulmayacaktır ve takdirle anılacaktır. Bu örnek hareketin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada örnek alınarak devamının geleceğine inanıyorum. Şimdiden hayırlı olsun diyorum. İnşallah en kısa zamanda başlanıp önümüzdeki eğitim-öğretim yılında açılışını yapmayı ümit ediyoruz” dedi.

Hayırsever İşadamı Ahmet Çalışkan da, bu eğitim yatırımını hayata geçirmeyi uzun zamandır tasarladığını, bundan sonraki zamanda da imkanlar dahilinde bu tür yatırımları sürdürmeyi düşündüğünü söyledi.

Konuşmaların ardından okul protokolü Vali Yavuz Erkmen ve Hayırsever İşadamı Ahmet Çalışkan tarafından imzalandı.

Kınıklı Mahallesi’nde zemin+1 kat planı ile yapılacak olan Ahmet Çalışkan Anaokulu, tamamı hayırseverin katkısıyla 800.000 TL’ye mal olacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı