REKLAMI GEÇ

Hayırseverden Emsan İlkokulu’na Z-Kütüphane

Hayırseverden Emsan İlkokulu’na Z-Kütüphane

Hayırsever İşadamı Mehmet Bahauddin Aksu, Doğan Demircioğlu Emsan İlkokulu’na Z-Kütüphane (zenginleştirilmiş kütüphane) kazandırmak üzere protokol imzaladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Mart 2016 Pazartesi, 18:24

Valilikte düzenlenen imza törenine Vali Şükrü Kocatepe, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve hayırsever İşadamı Mehmet Bahauddin Aksu katıldı.

Törende konuşan Mehmet Bahauddin Aksu, eğitime destek vermekten dolayı mutlu olduğunu söyleyerek, bu fırsatı sağlayanlara teşekkür etti.

Vali Şükrü Kocatepe ise, hayırsever işadamı Mehmet Bahauddin Aksu’ya teşekkür ederek, “Geleceğimiz olan gençlerimizi yetiştireceğimiz okulların donanımlı, sağılıklı, nitelikli, hizmete elverişli olması elbette oradaki hizmet kalitesini arttıracak. Çocuklarımız daha güzel yetişecek, öğretmenlerimiz daha şevkle çalışacak” dedi.

Hayırsever işadamının Denizlili olmadığına da dikkat çeken Kocatepe, “Mehmet Bahauddin Aksu Bey, sonradan Denizlili olan bir hemşerimiz. Yani hayırseverlerimiz arasında ayrı bir özelliği var, kendisi aslen İstanbullu ama Denizli’de işletmesi olan ve Denizli sanayine önemli ölçüde katkıda bulunan, işletmelerimizin ihtiyacı olan bir makinayı üreten fabrika sahibi. Bu bakımdan yaptığı hizmetin ve katkının da anlamı çok büyük” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Doğan Demircioğlu Emsan İlkokulu’na Z-Kütüphane yapımı için Vali Şükrü Kocatepe ve işadamı Mehmet Bahauddin Aksu tarafından protokol imzalandı. Aksu, protokol kapsamında Z-Kütüphane kurulması için okulda belirlenen yere koltuk, masa, oturma grubu, kitap rafları, bilgisayar ve kitap alınmasını sağlayacak. Z-Kütüphanenin 100 bin liraya mal olacağı belirtildi. Denizli’de halen 5’i merkezdeki okullarımızda olmak üzere toplam 21 Z-Kütüphane bulunuyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı