REKLAMI GEÇ

Hayırseverler Ortaokulu’na 19. Destek Özpek’ten

Hayırseverler Ortaokulu’na 19. Destek Özpek’ten

Denizli’de imece usulü yapılacak olan Hayırsever Ortaokulu’na Özpekler Su Ürünleri Şirketinin sahibi İşadamı Mustafa Özpek de 100 bin lira bağışla katkı sağladı. Özpek’in derslik yaptıran 19. hayırsever olduğunu belirten Vali Şükrü Kocatepe, 5 hayırseverin daha bağışta bulunması durumunda okulun inşaatına başlanacağını açıkladı.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 6 Nisan 2015 Pazartesi, 14:06

2011 yılında İşadamları Endüstri Meslek Lisesi yapımına 75.000. TL katkı sağlayan İşadamı Mustafa Özpek, Hayırseverler Ortaokulu için de 100 bin TL bağışladı. Bağış protokolü, Denizli Valiliği toplantı salonunda Vali Şükrü Kocatepe ve Denizli Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ile Hayırsever işadamı Mustafa Özpek ve oğulları Yasin, Osman Özpek arasında imzalandı.

İşadamı Mustafa Özpek, her hayırseverin derslik başına 100 bin TL katkı sağladığı ve 24 derslikli olarak inşa edilecek okul için bağışta bulunan 19. hayırsever oldu. Vali Şükrü Kocatepe, 5 hayırseverle daha protokol imzalanması durumunda okulun inşaatına başlanacağını söyledi. Kocatepe, “Mustafa bey alanında çok iyi işler başarmış, başarısını en iyi şekilde yerine getiriyor. Eğitime yaptığı katkılardan dolayı kendilerini kutluyor ve teşekkür ediyorum” dedi.

Alabalık üretim tesisleri ile faydalı olmayan alanları faydalı hale getirdiklerini belirten İşadamı Mustafa Özpek, “Avrupa’ya ihracat yapıyoruz ve alanımızda büyümeye devam ediyoruz. Bu tür hayır işlerine katkı koymak bizleri çok mutlu ediyor. Hayırlı olsun” diye konuştu.
Merkezefendi İlçesi’nin Servergazi Mahallesi’ne yapılacak olan 24 derslikli Hayırsever Ortaokulu 3 milyon liraya mal olacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı