REKLAMI GEÇ

Hayırseverler Ortaokulu’nda 22. protokol

Hayırseverler Ortaokulu’nda 22. protokol

Merkezefendi’nin Servergazi Mahallesi’nde yaptırılacak Hayırseverler Ortaokulu için 22. protokol imzalandı. Hayırsever işadamları Mehmet ve Erkan Köseoğlu, okul için 100 bin lira bağışta bulundu.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 14 Nisan 2015 Salı, 11:06

Merkezefendi’nin Servergazi Mahallesi’nde yaptırılacak Hayırseverler Ortaokulu’nda 24 protokol hedefine 2 kaldı. 3 milyon liraya mal olacak okul için 22. protokol Denizli Valiliği’nde düzenlenen törenle imzalandı.

Törene Vali Şükrü Kocatepe, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Hayırsever kardeşler Mehmet ve Erkan Köseoğlu katıldı.
Her hayırseverin 100 bin lira bağışla bir derslik yaptırdığı 24 derslikli okul için 22. protokolü imzaladıklarını belirten Vali Şükrü Kocatepe, “Köseoğlu kardeşlere teşekkür ediyorum. Onlar da bize bir derslikle katkıda bulunuyor. Ben de ömürlerinin ve kazançlarının artmasını diliyorum” dedi.

Okul yapımına katkıda bulundukları için mutlu olduklarını belirten hayırsever işadamı Mehmet Köseoğlu, “Vali’mizin önderliğinde bu işe katkıda bulunduğumuz için çok mutluyuz. Hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Şükrü Kocatepe, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve Hayırsever kardeşler Mehmet ve Erkan Köseoğlu arasında protokol imzalandı. Hayırsever kardeşler okul yapımına 100 bin lira katkıda bulundu. İki hayırseverin daha protokol imzalamasıyla 24 derslik hedefine ulaşılmış olacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı