REKLAMI GEÇ

HAYME HATUN ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNİN MİNİK SERGİSİ

HAYME HATUN ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNİN MİNİK SERGİSİ

Hayme Hatun Anaokulu öğrencilerinin minik elleriyle özenerek büyük emekleri sonucu yıl boyunca yaptıkları resim ve projelerinin sergisi TMMOB Makine Mühendisleri Odası Sergi Salonunda açıldı.

/ DENİZLİHABER / 17 Mayıs 2011 Salı, 15:18

Sergi açılışına Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Müdür Yardımcısı Mustafa Özevcimen, Şube Müdürü Hüseyin Başgün, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Her köşesi ayrı bir renk cümbüşünde ve cıvıl cıvıl olan sergide açılış konuşmasını yapan Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz “Birbirinden özel eserleri minik elleri ile teker teker emek çekerek hazırlayan yavrularımızı en içten dileklerimle kutluyorum. Yoğun iş temposunun içerisinde böyle güzel etkinliklerde ve yavrularımızla birlikte olmak bizlerin iş stresini de üstümüzden atıyor. Her fırsatta bu miniklerimizle bir araya gelmeye çalışıyorum. Bir yıl boyunca öğretmenleri eşliğinde değerli yavrularımız hazırlamış oldukları eserlerini burada halkımızın beğenisine sundular. Emeği geçen herkese teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim” dedi.

Konuşmasının ardından açılış kurdelesini öğrenci ile birlikte kesen Mahmut Oğuz, öğretmen ve öğrenciler ile birlikte sergiyi dolaşarak miniklerin eserlerini tek tek inceledi. Yapmış oldukları eserler hakkında bilgiler aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı