REKLAMI GEÇ

Honaz Belediyesi’nden eğitime katkı

Honaz Belediyesi’nden eğitime katkı

Honaz Belediyesi, boş durumdaki 1440 metrekarelik binayı, Milli Eğitim Müdürlüğü’ne tahsis etti. Tahsis nedeniyle Valilik makamında protokol imzalandı.

/ DENİZLİHABER / 16 Kasım 2009 Pazartesi, 19:15

Protokol törenine Vali Yavuz Erkmen, Honaz Kaymakamı Kamuran Taşbilek, Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz katıldı. Törende konuşan Vali Yavuz Erkmen, Honaz Belediyesi’nin Honaz’daki eğitime, çok güzel desteklerde bulunduğunu söyleyerek, “Daha önce yapılmış olan eğitim ile ilgili bu katkıların yanında, son olarak yeni bir eğitime destek veriliyor. Üniversitenin kullandığı ve mülkiyeti belediyeye ait, çarşı içerisinde bir yer vardı. Üniversitenin, TOKİ’nin yaptığı yeni yere taşınması ile bu bina boşalmıştı. Belediye, bu binayı halk eğitim hizmetlerinde kullanılmak üzere, Milli Eğitim Müdürlüğü’ne tahsis ediyor. Tahsis ederken de içinin her türlü tadilatını yapmak suretiyle bu tahsisi gerçekleştiriyor. 750 bin lira binanın maliyeti ve 100 bin TL içinin tadilat ve onarımı için 850 bin TL’lik bir desteği Belediye eğitim hizmetlerine sağlamış oluyor. İnanıyorum ki kendileri bundan sonraki zamanlarda da desteklerini devam ettireceklerdir. Bir kez daha Belediye Başkanımız ve Belediye Meclis üyelerimize teşekkür ediyoruz” dedi. Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, eğitime olan desteklerine devam edeceklerini söyleyerek, önümüzdeki günlerde Honazlı bir hayırseverle protokol töreni yapacaklarını söyledi. Konuşmaların ardından protokol Vali Yavuz Erkmen, Kaymakam Kamuran Taşbilek ve Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu tarafından imzalandı.

Pamukkale Üniversitesi Honaz Meslek Yüksek Okulu olarak kullanılan, ancak üniversitenin TOKİ’nin yaptığı yeni binaya taşınması üzerine boşalan ve mülkiyeti Honaz Belediyesi’ne ait olan 1440 metrekarelik bina zemin+1 kattan oluşuyor. Bina 100 bin TL’lik tadilatın ardından Honaz Halk Eğitim Merkezi olarak hizmet vermeye başlayacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı