REKLAMI GEÇ

İkinci Geleneksel Masal Şenliği yapıldı

İkinci Geleneksel Masal Şenliği yapıldı

Ahmet Çalışkan Anaokulu, Geleneksel Masal Şenliği’nin ikincisini gerçekleştirdi. Şenlikte çocuklar 5 farklı masal anlatım alanında masalların büyülü dünyasına daldılar.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Nisan 2019 Pazar, 13:33

Ahmet Çalışkan Anaokulu, “Geçmişin İzinde Masallar” teması ile düzenlenen 2. Geleneksel Masal Şenliği’ni gerçekleştirdi. Şenliğin açılışını İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz yaptı. Okul bahçesinde oluşturulan 5 farklı masal anlatım alanında, başta okul öğretmeni Hürriyet Burhan olmak üzere 13 öğrenci velisi gün boyunca yaklaşık bin öğrenciye masal anlattı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz açılışta yaptığı konuşmada, “Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda okulumuz önemli bir çalışmaya imza attı. Masal Şenliğimiz her yıl daha fazla öğrenciye ulaşıyor. Geçtiğimiz yıl çeşitli okullarımızdan 600 kadar öğrencimiz bu şenliğe katılmıştı. Bu sene neredeyse bu sayı ikiye katlandı. Çocuklarımıza sadece günümüzü değil, geçmişimizi de aktarmalıyız. Geçmişteki hikâyelerle büyümeleri kültürümüzün nesiller boyu taşınması açısından büyük önem arz ediyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı