REKLAMI GEÇ

İlçe Milli Eğitim Müdürleri Denizli’de toplandı

İlçe Milli Eğitim Müdürleri Denizli’de toplandı

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü “2023 Eğitim Vizyonu” çalışmaları doğrultusunda, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile yöneticilerini Denizli’de bir araya getirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Mart 2019 Cumartesi, 09:19

“2023 Eğitim Vizyonu” çalışmalarını sürdüren Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü, bu kapsamda toplantı düzenledi. Pamukkale Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu’nda 19 ilçe milli eğitim müdürü ile birlikte yöneticiler bir araya geldi. Milli Eğitim Müdürdü Mahmut Oğuz, 2023 Eğitim Vizyonu çalışması denizce ala okul öncesi eğitim gelmesi gerektiğinin altını çizdi.

Oğuz, konuşmasında “2023 yılına gelindiğinde, karşımızda, “İşte! 2023 Türkiye’sine yakışır Denizli Milli Eğitimi bu!” diyebileceğimiz, hem nicelik hem nitelik anlamında donatılmış ve kurulmuş beceri atölyeleriyle, Z-Kütüphanelerle ve çeşitli laboratuvarlarla okullarımızın albenisiyle adından söz ettirecek bir şehir bulacağız, tüm gayretimiz bu yönde. Tüm okul müdürlerimiz, bizleri 2023 vizyonuna ulaştıracak eylem planını gündemlerinden hiç düşürmeden her daim hazır tutacaklar.  2023 yılında tıpkı sınavlarda aldığımız derecelerde olduğu gibi örnek il ilan edilen bir Denizli görmek istiyoruz” dedi.

2023 vizyonunun gerek okul öncesinde ve temel eğitim okullarında gerekse Anadolu liselerinde harfiyen yerine getirilmek zorunda oduğunu da belirten Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, “ Çalışmalara başladığınızda göreceksiniz ki siz bunların bir kısmını zaten yaptınız. Örneğin; beceri atölyelerini ele alırsak, okullarımızın %50 si bu atölyeleri kurmuş durumda. Denizli bu işe çok erken başladı. İçerisinde 18 tema bulunan bu çalışmaya hayat verecek olan ve çocuklarımızdan başlayarak toplumun her kesimine dek nüfuz etmesini sağlayacak olanlar sizlersiniz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı