REKLAMI GEÇ

İlk ders zilini Vali Karahan çaldı

İlk ders zilini Vali Karahan çaldı

2019-2020 eğitim-öğretim yılı, Gazi İlkokulu’nda düzenlenen töreni ile başladı. Yeni yılın ilk ders zilini Vali Hasan Karahan çaldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Eylül 2019 Pazartesi, 14:06

Eğitim-öğretim dönemi açılış törenine Vali Hasan Karahan, Merkezefendi Kaymakamı Adem Uslu, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından, öğrenciler tarafından şiirler okundu.

Törende konuşan Vali Hasan Karahan, yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrenci, öğretmen ve velilere hayırlı olmasını diledi.

Vali Karahan, “2019-2020 Eğitim Öğretim yılını bugün başlattık. Bizlerin idareci olarak sizlerin de veliler olarak bunda hepimizin gayreti gerekiyor. Öğretmen arkadaşlarım, idareci arkadaşlarım ve bu işin asıl sorumluluğunu yüklenen siz değerli öğrenciler artık okullu olduk. İnşallah Denizli’nin Türkiye çapında örnek bir şehir olma misyonunu sizler devam ettireceksiniz. Biz buna bütün kalbimizle inanıyoruz. Bunun için her türlü hazırlığı yaptık. Sizlerin gayreti, emeği ve desteğiyle inşallah eğitim bayrağını en yükseğe çıkaracağız. Tekrar hayırlı olsun, Allah kaza bela vermeden eğitim-öğretim yılını tamamlamayı nasip etsin, tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun” dedi.

Konuşmanın ardından 2019-2020 eğitim öğretim yılının ilk ders zilini çalan Vali Karahan, açılışın ardından okulu gezerek sınıflarda öğrencilerle bir araya geldi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı