REKLAMI GEÇ

İngilizce öğretmenine ödül

İngilizce öğretmenine ödül

E-Twinning Projesi’nde görev alan, Durmuş Ali Çoban Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Pelin Bölükbaşı, hazırladığı ‘Çevremizdeki sonbahar’ projesi ile ödül aldı.

/ DENİZLİHABER / 1 Eylül 2010 Çarşamba, 16:57

Avrupa’daki okul ortaklıklarının kurulması, bilişim teknolojilerinin eğitimde kullanılmasının yaygınlaştırılması, yenilikçi öğretim yöntem ve tekniklerinin, Avrupa’da öğretmenler arası paylaşımının sağlanması, öğrenci ve öğretmenlerin bilişim teknolojilerini ve yabancı dili kullanma becerilerinin arttırılması amacıyla, E-Twinning Platformu oluşturuldu. Avrupa’da ve ülkemizde gerçekleştirilen birçok E-Twinning projesi içerisinde, ülkemizden de bazı öğretmenler, E-Twinning projesi yürütme kurulu (Merkezi Destek Servisi-Brüksel) tarafından sertifika ile ödüllendirildi. Denizli’den de Durmuş Ali Çoban Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Pelin Bölükbaşı “Autumn arounds us” (Çevremizdeki sonbahar) projesi ile “E-Twinning Quality Label” (Avrupa ve Ulusal Kalite Ödülü) almaya hak kazandı. İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Bölükbaşı’na başarı belgesini verdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, “Öğretmenimiz, E-Twinning faaliyetinin bir üyesi olarak, 2009 yılı içerisinde yürüttükleri projeden dolayı, yürütme kurulu tarafından sertifikalandırılmaya uygun görüldü ve sertifikası da bize gönderildi. Biz de bugün kendisine bu sertifikayı vererek, başarılarının devamını diliyoruz. Eğitimde bilişim teknolojilerinin kullanılmasını yaygınlaştırmaya amaçlayan faaliyetler içerisinde, daha çok eğitimcimizi görmek istiyoruz. İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak da kendisine takdir belgesi düzenleyip vereceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı