REKLAMI GEÇ

İş insanından miniklere ahşap oyuncak

İş insanından miniklere ahşap oyuncak

Denizlili İş İnsanı Erdoğan Kızıl, Bereketli Anaokulu miniklerine salgın sürecinde işyerindeki atölyesinde ahşaptan yaptığı oyuncakları hediye etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Haziran 2021 Çarşamba, 17:20

Bereketli Anaokulu’nda düzenlenen etkinliğe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, Şube Müdürü Affan Başbuğ, Hayırsever İş İnsanı Erdoğan Kızıl ve ailesi, okul müdürü, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, iş insanı Erdoğan Kızıl’ın okula kazandırdığı özgün ve bir okadar da değerli oyuncaklar için teşekkür etti.

Ekici, “Erdoğan Bey’in iş insanlığı yanında sanatsal bir yönü var ve ahşaptan özgün oyuncaklar tasarlıyor. Birinden güzel oyuncakları oyun çağında olan yavrularımızın kullanıma sundu ve eğitim camiamıza kazandırdı. El yapımı oyuncaklar teknoloji çağında çocuklarımızın teknoloji bağımlılığından uzaklaşmaları adına büyük önem arz ediyor” dedi.

Okul oncesi eğitim veren resmi anaokullarının yaz döneminde de açık olduğunu belirten Ekici, “Resmi anaokullarımız yaz döneminde de hizmet verecek. Çocuklarını yaz dönemimde okula göndermek isteyen velilerimiz okullarına başvuru yapabilirler. Bizler öğrencilerimizin sesleri ve nefesleri ile hayat bulan okullarımızda öğrencilerimizi çok özledik. Eğitimciler olarak yaz döneminde ülke genelinde salgının sıfırlanarak Eylül ayında tüm düzeydeki okullarımızı kapısını öğrencilerimize açmak istiyoruz” dedi.

Salgın sürecinde hobi olarak başladığı ahşaptan oyuncak tasarımlarının zaman içerisinde kendisinde bir tutkuya dönüştüğünü belirten Denizlili İş İnsanı Erdoğan Kızıl ise, “Tasarladığım oyuncaklar bir süre sonra atölyeme sığmaz oldu. Ben de bu oyuncakları oyuna en çok ihtiyacı olan anaokulu öğrencilerimizin kullanımına sunmak istedim. Bereketli Anaokulumuza yaptığım oyuncakları hediye etmenin mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

Minikler el yapımı oyuncaklara yoğun ilgi gösterdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı