REKLAMI GEÇ

İşadamı Acıpayam’a ek bina yaptıracak

İşadamı Acıpayam’a ek bina yaptıracak

Hayırsever İşadamı Abidin Pekdemir, 2010 yılında vefat eden babası Hacı Hakkı Pekdemir’in adını Acıpayam’da yaşatacak. Hayırsever Pekdemir, Alaattin Ortaokulu bahçesine yemekhane, kantin ve özel eğitim sınıfının bulunacağı binanın yapımı için Valilik’te protokol imzaları.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Kasım 2015 Perşembe, 12:09

Valilik’te gerçekleştirilen protokol imza törenine, Vali Şükrü Kocatepe, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve Hayırsever işadamı Abidin Pekdemir katıldı.

İmza öncesi söz alan Abidin Pekdemir, doğup büyüdükleri Alaattin Mahallesi’ne katkı sağlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Acıpayam Alaattin’de okuduk, zor şartlarda büyüdük. Tabi o günleri unutmadık. Alaattin’de bulunan ortaokulumuzda toplantı salonu, yemekhane, kantin ve derslik gibi eksikliklerin olduğu kulağımıza geldi. Allah bize bu hayrı yaptırmak için ilk adımımızı atmayı nasip etti. Yapacak olduğumuz eserlerin Alaattinimize, çocuklarımıza ve gençlerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Vali Şükrü Kocatepe ise Hayırsever Abidin Pekdemir’e teşekkür ederek, “Bugün hayırseverlerimizden Abidin Pekdemir ile protokol imzalamak üzere bir araya geldik. Alaattin Ortaokulu’nun yemekhane, ek ders ve özel sınıf ihtiyacını gidermek üzere protokol imzalayacağız. Yapılacak olan yapı ile Alaattin Ortaokulu’nun önemli bir eksikliği giderilmiş olacak. Burada eğitim gören çocuklarımızın eksikliğini yaşadığı sosyal tesis ve müştemilat eksikliği giderilerek öğrencilerimizin çektiği sıkıntı bitirilecek” diye konuştu.

Acıpayam’ın, Alaattin Mahallesi’ndeki Alaattin Ortaokulu bahçesinde 200 metrekare alan üzerine yapılacak olan yemekhane, kantin ve özel eğitim sınıfından oluşacak yapıda kaloriferli ısıtma kullanılacak. Tamamı Abidin Pekdemir tarafından yaptırılacak olan binanın 150 bin liraya mal olacağı ve 2016 yılında tamamlanacağı bildirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı