REKLAMI GEÇ

KENTTE HER ÖĞRENCİ 1228 SAYFA OKUYOR

KENTTE HER ÖĞRENCİ 1228 SAYFA OKUYOR

Milli Eğitim Müdürlüğü Kültür Şube Müdürü Hüseyin Başgün, Denizli merkez ve ilçelerdeki okullarda okuyan öğrencilerin okudukları kitap ve sayfa sayısını açıkladı. Başgün, Denizli’de öğrenci başına düşen kitap sayfası sayısının 1228 olduğunu söyledi.

/ DENİZLİHABER / 5 Mart 2011 Cumartesi, 17:05

Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü “Kitapla Buluşma Vakti” projesi değerlendirildi. Milli Eğitim Müdürlüğü Kitapla Buluşma Vakti Komisyonu, Kültür Şubesi Müdürü Hüseyin Başgün başkanlığında, Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı Salonu’nda toplandı. Merkez ilköğretim ve liseleri ile on sekiz ilçeden temsilcilerin katıldığı toplantıya Acıpayam İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ekiz ile Tavas İlçe Milli Eğitim Müdürü Turhan Veli Akyol da katıldı. Toplantı başlamadan önce toplantıya katılanlar 10 dakika kitap okuyarak projeye destek verdi.

Komisyon, 2010-2011 eğitim öğretim yılı birinci döneminde “Kitapla Buluşma Vakti” kapsamında yapılan çalışmaları değerlendirdi. Bu konuda bilgi veren Şube Müdürü Hüseyin Başgün, Denizli’nin akademik başarıda olduğu gibi kitap okuma konusunda da ön sıralarda olduğunu belirtti. Hüseyin Başgün, Denizli merkez ve ilçelerdeki okullarda okuyan öğrencilerin okudukları kitap ve sayfa sayısını açıkladı. Denizli’de öğrenci başına düşen kitap sayfası sayısının ortalama 1228 olduğunu belirten Hüseyin Başgün, yapılacak yeni çalışmalarla bu rakamın çok daha yukarılara çıkarılmasının mümkün olduğunu belirtti. Toplantıya katılan ilçe milli eğitim müdürleri ve öğretmenler de okullarında “Kitapla Buluşma Vakti” projesi kapsamında yapılan çalışma ve etkinlikler hakkında bilgi verdiler ve konuyla ilgili önerilerini sundular.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı