REKLAMI GEÇ

Korolar şenliği büyüledi

Korolar şenliği büyüledi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında geleneksel hale gelen ve Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi koordinatörlüğünde düzenlenen 5.Çocuk Koroları Şenliği Sümerpark Avm’de gerçekleştirildi.

/ DENİZLİHABER / 27 Nisan 2012 Cuma, 11:54

Şenlik açılış programına Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, Şube Müdürü Hüseyin Başgün, Okul Müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci ile velileri katıldı. Geçekleştirilen çocuk koroları şenliğine 15 okul korosu katılırken, resim şenliğine de 18 okuldan öğrencilerin yaptıkları 53 eser sergilendi.

Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül şenlik açılışında öğrencilerin resim sergisini tek tek gezerek, öğretmen ve öğrencilerden resimleri hakkında bilgiler alarak tebrik etti. Akgül “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını ilimizde büyük bir coşku ile kutlamaktayız. Çocuk Koroları Şenliği de bu güzel etkinliklerimiz arasında ve bununla güzel sanatlar konusunda siz değerli yavrularımızın eserlerini görme ve korolarını dinleme şansını bulduk. Güzel sanatlar dalı; insanların içten duygularını, samimiyetini, üstün yeteneklerini ve ilgi alanlarını sergilediği özel bir alandır. Biz eğitim bilimciler olarak çocuklarımızın hobi niteliğinde dahi olsa bir enstrüman çalmasını istemekteyiz. Gerçekleştirilen bu güzel organizasyonda emeği geçen tüm idareci ve öğretmen arkadaşlarımı tebrik eder, bu yeri tahsis eden Sümerpark Avm yöneticilerine de teşekkür ederim” dedi. Şenliğe gelen öğrencilere, arkadaşları tarafından müzik ziyafeti verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı