REKLAMI GEÇ

Lise öğretmenlerine Öğrenen Lider Öğretmen eğitim

Lise öğretmenlerine Öğrenen Lider Öğretmen eğitim

Öğretmen Akademisi Vakfı ile yapılan protokol kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce eğitim yöneticileri ve öğretmenlerin mesleki gelişimlerine yönelik düzenlenen “Lise Öğrenen Lider Öğretmen” semineri yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Ocak 2016 Perşembe, 14:21

Öğretmenlerin entelektüel, kişisel, mesleki, duygusal ve sosyal gelişimlerinin desteklenmesini, içerik, bilgiyi değil öğrenmeyi öğreten liderler olarak gelişmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen seminer, Denizli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildi.

İdari personel ve öğretmenlerin katıldığı seminerde; etkili iletişim, dirençle baş etme, takımı yönetme ve öğrenme liderliği, sorun davranışların yönetimi, akış ve ritmin sürekliliği, kurallar ve uygulama adımları, olumlu davranışların pekiştirilmesi, ölçme ve değerlendirme konularında bilgi verildi.

İki gün süreli gönüllülük esasıyla yapılan seminere katılanlara seslenen İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz “Sahada gördüğümüz tek eksiğimizin liderlik konusunda olduğunu düşünüyorum. Öğrenen Lider Öğretmen Semineri ile çok farklı şeyler öğrendiğinizi ve belki bizim düşünemediğimiz konuları masaya yatırarak beraberce tartıştığınızı biliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı