REKLAMI GEÇ

Memleketine ortaokul yaptırıyor

Memleketine ortaokul yaptırıyor

Hayırsever İşadamı Celal Memişoğlu, doğup büyüdüğü memleketi Babadağ’a ismini taşıyan ortaokul yaptıracak. Hayırsever İşadamı Memişoğlu, okulun protokülünü Vali Şükrü Kocatepe ile imzaladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Şubat 2015 Pazartesi, 16:02

Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen protokol imza törenine; Vali Şükrü Kocatepe, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Hayırsever İşadamı Celal Memişoğlu ve oğlu Hüseyin Memişoğlu katıldı.

Vali Şükrü Kocatepe, Denizlili hayırseverlerin Türkiye’ye örnek projelere imza attıklarını belirterek, “Denizlili hayırseverlerimiz özellikle eğitime verdikleri destek ile diğer kentlerimize örnek oluyorlar. Denizli’de eğitim seviyesi oldukça yüksek ve eğitimdeki bu çıta her yıl daha da yükseliyor. Eğitimdeki bu başarıda hayırseverlerimizin de şüphesiz çok büyük katkısı var. Tüm hayırseverlerimize eğitime verdikleri bu desteklerden dolayı şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Babadağ Celal Memişoğlu Ortaokulu’nun protokolü Vali Kocatepe ve Hayırsever İşadamı Celal Memişoğlu tarafından imzalandı.

Hayırsever ve devlet işbirliği ile yaptırılacak olan Babadağ Celal Memişoğlu Ortaokulu, 1 milyon 200 bin liraya mal olacak. 600 bin lirasını hayırsever Memişoğlu’nun karşılayacağı ortaokul, 10 derslikli olacak ve bodrum+zemin+3 kat ve konferans salonundan oluşacak. Babadağ Celal Memişoğlu Ortaokulu’nun 2016 yılında eğitim öğretime açılması planlanıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı