REKLAMI GEÇ

Merkezefendi Ayşe Yusuf Erdemir Anaokulu’na çevre beratı verildi

Merkezefendi Ayşe Yusuf Erdemir Anaokulu’na çevre beratı verildi

Merkezefendi Ayşe Yusuf Erdemir Anaokulu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca hazırlanan “Sıfır Atık Projesi’’ için yaptığı çevreye duyarlı çalışmalardan dolayı çevre beratı almaya layık görüldü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Mayıs 2019 Perşembe, 09:47

Merkezefendi Ayşe Yusuf Erdemir Anaokulu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca hazırlanan “Sıfır Atık Projesi’’ ne ilişkin bugüne kadar yaptığı çevreye duyarlı etkinlikleri ve örnek çalışmaları ile Çevreye Duyarlı Okul seçildi ve Çevre Beratı almaya layık görüldü.

Ülke genelinde farkındalık oluşturma, çevre sorunlarına dikkat çekme, çevre bilincini geliştirme adına; Milli Eğitim Bakanlığına bağlı bütün okul ve kurumlarda “Sıfır Atık Projesi’ne ilişkin çalışmalar yapıldığını söyleyen İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Merkezefendi Ayşe Yusuf Erdemir Anaokulu’nun bin okul arasından 40 okul içine girerek beratı almaya hak kazandığını dile getirdi.

Çevre Beratı Ankara’da düzenlenen törenle Merkezefendi Ayşe Yusuf Erdemir Anaokulu, Müdürü Feyza Pınar Ünal’a verildi. İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz okul müdürünü makamında ağırlayarak teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı