REKLAMI GEÇ

Öğrenciler eserlerini bilim fuarında sergiledi

Öğrenciler eserlerini bilim fuarında sergiledi

Merkezefendi İş Adamları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı “4006 Bilim Fuarı” törenle açıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Kasım 2019 Cuma, 18:02

Okul atölyelerinde yapılan fuarın açılışına Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Şube Müdürleri Ramazan Kayayurt, Süleyman Ekici, okul idarecileri, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Fuar açılışında davetlilere seslenen Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, bilim fuarı için gayret gösteren, rehberlik eden öğretmen ve öğrencileri kutladı.

Mesleki eğitim okullarındaki döner sermaye işletmelerinin aktif bir şekilde üretime katıldıklarını dile getiren Oğuz, “Böylelikle hem ülkemizin ekonomisine hemde mesleki eğitim alan öğrencilerimizin geleceklerine büyük katkı sağlanmaktadır. Ayrıca mesleki eğitim okullarımız ürettikleri ürenler için patent çalışmaları yapmaktalar. Biz inanıyoruz ki her biri kendi patentli ürünleri ile bir marka haline geleceklerdir. Bir kez daha sizleri tebrik ediyor, başarılar diliyor ve çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum” dedi.

Konuşmanın ardından davetliler ile birlikte fuarın açılış kurdelasını kesen Oğuz, okul öğrencileri tarafından hazırlanan 24 projeyi inceledi, proje sahibi öğrencilerden bilgiler aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı