REKLAMI GEÇ

Mesleki Bilgi Toplantısı yapıldı

Mesleki Bilgi Toplantısı yapıldı

Mesleki Bilgi,Rehberlik ve Danışmanlık (MBRD) Hizmetleri kapsamında her yıl şubat ve ekim aylarında gerçekleştirilen MBRD Alt Çalışma Grubu toplantısı Denizli Merkezefendi Rehberlik ve Araştırma Merkezi toplantı salonunda yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Ekim 2019 Cumartesi, 09:55

Toplantıya Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Merkezefendi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Pamukkale ve Merkezefendi Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü yetkilileri katıldı.

Denizli İŞKUR Şube Müdürü Mustafa Işık, “MBRD hizmetleri kapsamında toplanmamızın amacı; İşgücü piyasasının istediği nitelikler ve ihtiyaçlar dikkate alınarak, gençlerin kendilerine en uygun mesleği seçmeleridir. Geleceğimiz olan gençlerimiz çalışma hayatında ancak bu şekilde başarılı bireyler olacaklar” dedi.

Işık ayrıca; Denizli İŞKUR İl Müdürlüğü olarak okullarda gerçekleştirilen Meslek Danışmanlığı faaliyetleri hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Toplantıda ayrıca iş ve Meslek Danışmanları, Denizli il merkezi ve ilçelerinde yapılan okul ziyaretlerinde, öğrencilere, “ Meslek seçimi, CV hazırlama, mülakat teknikleri” hakkında sunumlar yaparak öğrencileri iş hayatına hazırlamaya yardımcı olduklarını belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı