REKLAMI GEÇ

Milli Eğitim Müdürlüğü’nden “Tercih Danışma Merkezleri”

Milli Eğitim Müdürlüğü’nden “Tercih Danışma Merkezleri”

Denizli İl Milli Eğitim üniversite tercihi yapacak öğrenciler için“ Tercih Danışma Merkezleri” oluşturdu. Denizli İl Milli Eğitim Y KS sonuçlarının açıklanmasının ardından başlayan tercih sürecinde, öğrencilerin geleceğine yol göstermek ve velilere de rehberlik amacıyla ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti verilecek. Yükseköğretime geçiş yapacak öğrencilerimiz için, ilimiz psikolojik danışman/rehber öğretmen bulunan 114 ortaöğretim okulumuzda 05-20 Ağustos 2021 tarihleri arasında, tercih danışmanlığı hizmeti verilmek üzere 126 YKS…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Ağustos 2021 Perşembe, 18:23

Denizli İl Milli Eğitim üniversite tercihi yapacak öğrenciler için“ Tercih Danışma Merkezleri” oluşturdu.
Denizli İl Milli Eğitim Y KS sonuçlarının açıklanmasının ardından başlayan tercih sürecinde, öğrencilerin geleceğine yol göstermek ve velilere de rehberlik amacıyla ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti verilecek.
Yükseköğretime geçiş yapacak öğrencilerimiz için, ilimiz psikolojik danışman/rehber öğretmen bulunan 114 ortaöğretim okulumuzda 05-20 Ağustos 2021 tarihleri arasında, tercih danışmanlığı hizmeti verilmek üzere 126 YKS Tercih Danışmanlığı Merkezi oluşturuldu.
Psikolojik danışman/rehber öğretmen bulunmayan ortaöğretim okullarında ise tercih danışmanlığı hizmeti sorumluluk bölgesinde bulunan rehberlik ve araştırma merkezi müdürlüklerince yapılacak.
Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Merkezefendi Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından Teraspark AVM ve Merkezefendi Belediyesi Merkez Kütüphanesinde Tercih Danışma Merkezleri, öğrenci ve velilerin hizmetine sunulduğunu belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı