REKLAMI GEÇ

Milli Eğitim’de 2. Oğuz dönemi mi başlıyor?

Milli Eğitim’de 2. Oğuz dönemi mi başlıyor?

Sebahattin Akgül’ün Rize’ye atanmasının ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine kimin getirileceği merakla bekleniyor. Bu görev için en güçlü aday ise Akgül’den önce koltuğun sahibi olan Mahmut Oğuz. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin Oğuz’un İl Milli Eğitim Müdürü olması için girişimlerde bulunduğu, atamanın seçimlerden sonra gerçekleşeceği öğrenildi.

/ DENİZLİHABER / 27 Mart 2014 Perşembe, 14:31

Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü koltuğu Sebahattin Akgül’ün Rize’ye atanmasından bu yana boş duruyor. Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Reşat Erdoğan’ın geçici olarak yürüttüğü bu göreve kimin atanacağı merak konusu.

Eğitim camiasında merakın yanı sıra adı en çok dillendirilen bir de aday var. Bu isim, Akgül’den önce Denizli Milli Eğitim Müdürü olan Mahmut Oğuz. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin, Oğuz’un bu göreve atanması için Ankara’da girişimleri olduğu belirtiliyor. Oğuz’un görevden alınmaması için o dönem milletvekili olarak çaba sarfettiği ancak sonuç alamadığı bilinen Zeybekci’nin bu kez Bakan olarak iradesini gerçekleştirmesi güçlü bir ihtimal olarak değerlendiriliyor.

Bir dönem Denizli Belediyesi’nde Başkan Yardımcısı olan Mahmut Oğuz, Zeybekci’nin yakın çalışma arkadaşı olmuştu. Oğuz’un atamasının seçimlerden sonra yapılacağı öğrenildi.

Yorumlar

mehmet gençoğlu   -  Bağlantı 28 Mart 2014, 16:41

denizlimize hayırlar getirir inşallah.saygılar

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı