REKLAMI GEÇ

Minik çevrecilere yeşil yaprak

Minik çevrecilere yeşil yaprak

Milli Eğitim Bakanlığı ile TEMA Vakfı tarafından ortaklaşa yürütülen “Minik TEMA” projesi kapsamında Rukiye Urhan Anaokulu öğrencilerine yeşil yaprak ödülü verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Mart 2016 Cuma, 16:25

Rukiye Urhan Anaokulu’nda gerçekleştirilen etkinliğe Milli Eğitim Müdürü Mahmur Oğuz da katıldı. Minik öğrencilerin çevre adına ortaya koydukları çabanın önemli olduğunu belirten Oğuz, bunun Türkiye için önemli örneklerden biri olduğunu söyledi. Çevre adına yapılması gereken çok çalışmanın olduğunu anlatan Oğuz, “Toprağımıza sahip çıkıp koruyacağız. Toprağı korumakta ağaçlandırmaktan geçer. Yaşadığımız ortamlarda ne kadar yeşil alan açabilirsek kendi ömrümüz uzar ve ülkenin geleceği olan havamız ve suyumuz temiz olur” dedi.

minik-cevreciler-icc

Üniversite öğrencilerinden oluşan Genç TEMA üyeleri tarafından Rukiye Urhan Anaokulu öğrencilerine çevre ve orman sevgisi temalı sunum yaptı. Öğrenciler ve öğretmenleri TEMA Vakfı’na gönüllü oldu, kartları verildi, rozetleri takıldı. Ayrıca sınıflarına da “Bu Sınıfın Öğrencileri TEMA Gönüllüsüdür” yazılı yeşil yaprak asıldı.

minik-cevreciler-ic

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı