REKLAMI GEÇ

Denizlili miniklerden el işi sergisi

Denizlili miniklerden el işi sergisi

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Zübeyde Hanım Anaokulu Öğrencilerinin birinci eğitim öğretim yılında derslerde minik elleri ile yaptıkları el emeği göz nuru eserlerinin sergisinin açılışını yaptı.

/ DENİZLİHABER / 19 Ocak 2012 Perşembe, 08:00

Makine Mühendisleri Sergi Salonundaki sergi açılışına Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Şube Müdürü Şerif Ali Cengiz, okul müdiresi Birgül Bozok, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz açılış konuşmasında;  “Bugün geleceğin mimari, mühendisi, avukatı adayı minik yavrularımızın el emeklerinin sonucu ortaya çıkan eserlerinin sergisinin açılışını mutlulukla yapıyoruz. Okul öncesi eğitim çocuklarımızın gelişiminde çok önemli olduğunu her ortamda söylüyoruz. 0-6 yaş çocuklarımızın gelişiminin en hızlı olduğu dönem ve doğru ve kaliteli bir eğitim aldıklarının ömür boyu bunlar beyinlerinde kazınık bir şekilde olacaktır. Tüm ailelerimize sesleniyorum okul öncesi eğitimi asla ihmal etmeyiniz. Sergiye eserlerini veren yavrularımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Öğrencilerle birlikte sergi kurdelesini kesen Müdür Mahmut Oğuz, sergideki tüm eserleri, öğrenciler ve velilerle birlikte gezerek teker teker bilgiler aldı. Minik öğrencilerin yaptığı eserler karşısında adeta büyülendiğini ifade eden Müdür Oğuz, çocuklarımızın aldıkları eğitim  ve öğretmenleri desteği ile birlikte el becerilerini çok iyi geliştirdiklerini gördüğünü söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı