REKLAMI GEÇ

Miniklere trafik dersi

Miniklere trafik dersi

Denizli Belediyesi, ilköğretim okulu öğrencilerine uygulamalı trafik dersi verip kuralları öğreterek onları güvenli yaşama hazırlıyor

/ DENİZLİHABER / 1 Mayıs 2007 Salı, 00:00

Denizli Belediyesi Trafik ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, kapılarını Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu öğrencilerine açtı. Yaklaşık 50 öğrenci, öğretmenleri eşliğinde okulda öğrendiklerini uygulamada pekiştirmek ve kitaplardan öğrendikleri trafik işaretlerini görerek kavramak amacıyla belediyeye misafir oldu.. Trafik ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Mustafa Soyuçok, minik öğrencilere hayatları boyunla gerekli olacak bilgileri aktardı. Gerek yayaların ve gerekse sürücülerin trafikte güvenli şekilde ilerleyebilmesi için trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerektiğini anlatan Soyucok, öğrencilerin merak ettiği soruları da cevaplandırdı. Minik öğrencilerin en çok merak ettiği ise yolun karşısına güvenli geçmek amacıyla neler yapmaları gerektiğiydi. Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu öğrencileri, yaklaşık 1 saat süren uygulamalı eğitimin ardından, trafik kurallarını öğrenerek okullarına döndüler.

Soyuçok, çocukların trafik konusunda eğitimleri için üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını, kapılarını çalan herkese gönüllü eğitim vereceklerini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı