REKLAMI GEÇ

Naile-Mehmet Ali Uyanık Anadolu Lisesi açıldı

Naile-Mehmet Ali Uyanık Anadolu Lisesi açıldı

Hayırsever Mehmet Ali Uyanık tarafından Başkarcı Mahallesi’nde yaptırılan Naile-Mehmet Ali Uyanık Anadolu Lisesi Valimiz Hasan Karahan’ın katılımıyla gerçekleştirilen törenle açıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Eylül 2019 Salı, 15:48

Hayırsever Mehmet Ali Uyanık’ın 1.700.000 TL bağışladığı 24 derslikli Naile-Mehmet Ali Uyanık Anadolu Lisesi’nin açılış törenine; Vali Hasan Karahan, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ali Değirmenci, Merkezefendi Kaymakamı Adem Uslu, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Hayırsever Mehmet Ali Uyanık, eşi, yakınları, daire müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Vali Hasan Karahan, Mehmet Ali Uyanık’ın samimi ve mütevazı bir hayırsever olduğunu belirterek, “Bu okulun temeli ihlas ve samimiyet üzerine atıldığı için, Denizli’ye, Türkiye’ye ve tüm dünyaya hizmet edecek çok kaliteli ve farklı nesiller yetişeceğine inanıyoruz. Bu okulun temelinde aşk, alın teri ve samimiyet var. Mehmet Ali Amcamız ve Naile Teyzemiz bizim gönlümüzün sultanları. Emeği geçenleri kutluyoruz. Gençlerimizden; bu samimiyetle, bu aşkla memleket, millet yolunda hizmete talip olmalarını, bu güzel örneği her zaman gözlerinin önünde tutarak kendilerinin de bu yolda yürümelerini öneriyorum. Hepinize tekrar saygılar sunuyorum, okulumuz milletimize hayırlı olsun” dedi.

Konuşmaların ardından, Naile-Mehmet Ali Uyanık Anadolu Lisesi’nin açılışı Vali Hasan Karahan, Uyanık Ailesi ve protokol üyeleri tarafından gerçekleştirildi.

Açılışın ardından Vali Hasan Karahan ve protokol üyeleri okulda incelemelerde bulundu, öğrencilerle sohbet etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı