REKLAMI GEÇ

Numanoğlu, “Yeni eğitim modeli için çalışıyoruz”

Numanoğlu, “Yeni eğitim modeli için çalışıyoruz”

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Prof. Dr. Kemal Varın Numanoğlu Denizli’ye geldi. Merkezefendi ve Pamukkale İlçeleri’ndeki okulların müdürleri ile Barbaros Kız İmam Hatip Lisesi’nde bir araya gelen Numanoğulu, yeni eğitim öğretim yılında 81 ili de ziyaret edeceklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Eylül 2018 Perşembe, 15:36

Toplantıda Prof. Dr. Kemal Varın Numanoğlu’nu bilgilendiren İl Milli Eğitim Müdür Vekili Hüseyin Başgün, “17 Eylül 2018 gününden itibaren Denizli’de1132 kurumda, 9794 derslikte, 187.658 öğrencimiz ve 14.353 personelimiz ile yeni bir öğretim yılına birlik ve beraberlik içinde başladık” diye konuştu.

Toplantıda bakanlığın talimatları ve cumhurbaşkanının iadeleri ile ülkedeki eğitim sistemindeki sorunların tespiti, herkesin üzerinde mutabakatla anlaşabileceği ve herkesin kabul edeceği ortak bir politika eksenine getirme çalışmalarına başladıklarını dile getiren Prof. Dr. Kemal Varın Numanoğlu, “Politika eksenini kabul ettikten sonra bu düzlemde Türk Milli Eğitim sistemini yapılandırmanın ilk adımlarından birisini atmış olacağız. Bu bağlamda 81 ile giderek tüm eğitim profesyoneli arkadaşlarımızın görüşünü alıyoruz ve raporlaştırıyoruz. Türkiye’nin ayakları yere basan bu topraklardan doğmuş, yerel ihtiyaçlarını içeren ama sistematik anlayışı benimseyen bir eğitim modeli gerçekleştirmeye çalıyoruz. Bugün sizlerden lokaldeki ve Türkiye’deki eğitim sistemi ile ilgili görüşlerinizi alacağız. Yapacağımız raporlaştırmalar sonrasında Sayın Bakanımızla değerlendirmeye alacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı