REKLAMI GEÇ

ODTÜ yöneticileri basınla buluştu

ODTÜ yöneticileri basınla buluştu

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Denizli İlköğretim Okulu yöneticileri, DGC Basın Merkezi’nde yaptıkları toplantıda, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

/ DENİZLİHABER / 10 Aralık 2009 Perşembe, 17:56

Verdiği eğitim ve başarılı öğrencileriyle adından sıkça söz ettiren ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Denizli İlköğretim Okulu yöneticileri, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Denizli Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi’nde düzenlenen toplantıda, okullarında verilen eğitim ve uygulanan sistem hakkında bilgi veren okul yöneticileri, amaçlarının Denizli’deki eğitim seviyesini en üst seviyelere çıkarmak olduğunu belirtti. Okulun tanıtım görüntülerinin izlenmesiyle başlayan toplantıda bilgi veren ODTÜ İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Sema Erdem Akçay, eğitim ve öğretim alanındaki başarıları, sadece akademik olarak değerlendirmediklerini, amaçlarının tüm öğrencilerini evrensel değerlere sahip, dünya insanı olarak yetiştirmek olduğunu vurguladı.

Eğitimin sadece okul sınırları içerisinde kalmaması gerektiğini vurgulayan Okul Rehberlik ve Psikolojik Danışmanı Dilek Yüksel, ODTÜ okullarında her bir öğrencinin başarısını arttırmaya yönelik akademik ve psikolojik çalışmalar yapıldığını ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı