REKLAMI GEÇ

Öğrenciler fren sistemlerini yurt dışında öğrendi

Öğrenciler fren sistemlerini yurt dışında öğrendi

Orhan Abalıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden 20 öğrenci Erasmus Programı çerçevesinde “ABS Fren Sistemleri’nin Bakımı ve Onarımı Stajı”nı yurt dışında yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Temmuz 2019 Çarşamba, 13:02

Orhan Abalıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden 20 öğrenci Erasmus Programı çerçevesinde stajlarını yurt dışında tamamladı. 10 öğrenci “ABS Fren Sistemleri’nin Bakımı ve Onarımı” konulu stajını Çek Cumhuriyeti’nde 10 öğrenci ise Polonya’da yaptı. Motor bölümü öğrencileri yaptıkları stajla meslek alanları ile ilgili en son teknolojik gelişmeleri yerinde görme imkanı bulmuş oldu.

Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, stajlarını tamamlayan öğrencileri ziyaret etti. Projeye katılan öğrencilere staj belgelerini veren Balçıoğlu “Ülkemiz geleceğinin garantisi olan yerli ve milli sanayi alanında özellikle son yıllarda çok güzel çalışmalar yapılıyor. İnsansız Hava Araçları, yerli otomotiv yapımı, MİLGEM (Milli Gemi) benzeri projeler bunların en güzel örnekleridir. İnşallah sizlerin de yurt dışından elde ettiğiniz deneyimlerinizi kendi özveri ve gayretlerinizle birleştirerek ülkemizin yerli ve milli sanayisine katkı sağlayacağınıza inanıyorum. Projenin hazırlanmasında ve uygulanmasında emeği geçen Okul İdaresi ve öğretmenlere teşekkür ediyor, sizlere de başarılar diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı