REKLAMI GEÇ

Öğrenciler karnesini Vali’den aldı

Öğrenciler karnesini Vali’den aldı

Denizli’de 183 bin 255 öğrencinin karne alarak yarıyıl tatiline girerken Vali Şükrü Kocetepe, Eylül ayında Akhanlı şehit Doğan Acar’ın ismi verilen Akhan Şehit Doğan Acar Ortaokulu’nda düzenlenen karne törenine katıldı. Öğrencilere karnelerini veren Vali Kocatepe, okulda görevli öğretmenlere kılık ve kıyafetlerinden dolayı etti, “Kılık kıyafet konusunda maalesef son günlerde olumsuz görüntüler izliyoruz. Bundan sonra izlemekle kalmayacağız gereğini yapacağız” dedi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 22 Ocak 2016 Cuma, 16:12

Akhan Şehit Doğan Acar Ortaokulu öğrencileri karnelerini Vali Şükrü Kocatepe’nin elinden aldı. Karne törenine Vali Şükrü Kocatepe, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru ile Ağustos ayında Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde teröristlerin hain saldırısında terhis olduğu gün şehit düşen Doğan Acar’ın babası Mehmet Acar, Okul Müdürü Mehmet Özcan ile öğretmen ve öğrenciler katıldı.

denizli-2016-ögrenci-karne-yari-yil-tatili-ic-3

KARNELERİNİ VALİ AMCALARI VERDİ
Vali Şükrü Kocatepe ile Şehit Babası Mehmet Acar, 5. sınıf öğrencilerin karnelerini verdi. Okul birincisi olan 5. sınıf öğrencisi Gülnisa Gürcan, 6.sınıf öğrencisi Alime Gözel, 7. sınıf öğrencisi Neşe Demirci ile 8. sınıf öğrencisi Ahmet Gözel’e takdirnameleri verildi.

BATI İLE ARAMIZDA YÜZ YIL VAR
Karne dağıtım töreninin ardından öğretmenler ile bir süre sohbet eden Vali Şükrü Kocatepe, “Ülkemizin başarısı sizlerin başarısına bağlı. Batı ülkeleriyle aramızda çok mesafe var. En az yüz yıl var. Şimdi farkı görmüyoruz. Çünkü onlar telefonu üretiyor biz kullandığımız için çağdaş olduğumuzu sanıyoruz. Bizim çok eksiğimiz var. Çok çalışmamız lazım. Bu da ancak teknoloji üreterek, batı ile eşit seviyeye geldiğimiz güne kadar devam etmek zorunda. Çok güçlü bir ülkeyiz, zeki ve çalışkan, beşeri olarak da son derecede kuvvetli yapıya sahibiz. Ancak bunu teknolojiye aktarmamız gerek. Bunun temeli de sizlersiniz. Sizlerin yetiştirdiği çocuklar, geleceğin, mühendisi, teknikeri, yöneticisi olacak. Bunun mimarı da siz öğretmenler” dedi.

denizli-2016-ögrenci-karne-yari-yil-tatili-ic-1

KILIK KIYAFET ELEŞTİRİSİ
Vali Kocatepe, Akhan Şehit Doğan Acar Ortaokulu öğretmenlerine kılık ve kıyafetlerinden dolayı teşekkür etti. Vali Kocatepe, “Gördüğüm kadarıyla gayet düzgün kılık ve kıyafetle gerçekten öğretmene yakışır bir görünümde öğrencilerinizin karşısına çıkıyorsunuz. Bundan dolayı size teşekkür ederim. Ancak, son günlerde olumsuz görüntüler izliyoruz. Ama bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra sadece izlemekle kalmayacağız, neyse gereken olacak. Öğretmenin örnek ve önder kişi olduğuna göre her konuda örnek kişi olması lazım” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı