REKLAMI GEÇ

Öğrencilere 10 bin kitap

Öğrencilere 10 bin kitap

Forum Çamlık AVM’nin düzenlediği kitap kampanyasıyla, Denizli’deki ilköğretim kurumlarına 10 bin kitap bağışlandı.

/ DENİZLİHABER / 7 Ekim 2009 Çarşamba, 18:35

Öğrencilere kitap okuma alışkanlığını kazandırmak için başlatılan ‘Türkiye Okuyor’ kampanyası kapsamında, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün uyguladığı, ‘Kitapla Buluşma Vakti’ projesi devam ediyor. Proje kapsamında, Forum Çamlık Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin düzenlediği kitap kampanyasında, Denizli’deki ilköğretim kurumlarına 10 bin kitap bağışlandı.

Kampanyada toplanan kitaplar, Forum Çamlık’ta düzenlenen törenle, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edildi. Törene; Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Reşat Erdoğan, Şube Müdürü Hüseyin Başgün, Forum Çamlık AVM yönetimi ve Emsan Doğan Demircioğlu, Okul Yaptırma ve Yaşatma Derneği, Raşit Özkardeş İlköğretim Okulları’nın idarecileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, Denizli’nin eğitim konusunda iddialı bir il olduğunu belirterek, sivil toplum örgütlerinin eğitim konusunda destek vermesinin önemine değindi. Milli Eğitim Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Reşat Erdoğan, Milli Eğitim Müdürlüğü olarak öğrencilerin kitap okuması için zaman ayırdıklarını söyledi ve bu projeye destek veren alışveriş merkezi yönetimine teşekkürlerini iletti. Erdoğan, kitapların öğretmenler vasıtası ile öğrencilere dağıtılacağını söyledi.

Törende Raşit Özkardeş İlköğretim Okulu Halk Oyunu Ekibi gösteri sundu. Emsan Doğan Demircioğlu İlköğretim Okulu öğrencileri de çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi. Tören sonunda öğrencilere temsili kitap dağıtıldı. Daha sonra, Denizli’deki ilköğretim okullarında öğrenim gören öğrencilere dağıtılmak üzere kitaplar, Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticilerine teslim edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı