REKLAMI GEÇ

“ÖĞRENCİLERİNİZE ANNE-BABA ŞEFKATİYLE YAKLAŞIN”

“ÖĞRENCİLERİNİZE ANNE-BABA ŞEFKATİYLE YAKLAŞIN”

Kale Cumhuriyet Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’nda incelemelerde bulunan Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, okul yönetiminin ve öğretmenlerin, öğrencilere gerçek bir anne-baba gibi şefkatle yaklaşmalarını istedi.

/ DENİZLİHABER / 17 Ocak 2011 Pazartesi, 18:04

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Kale Cumhuriyet Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO)’nu ziyaret etti. Oğuz, okul yönetiminin ve öğretmenlerin gerçek bir anne baba şefkatiyle öğrencilere yaklaşmasını istedi. Mahmut Oğuz, pansiyonlu okulların ve YİBO’ların aile ortamını aratmayacak bir görüntüye sahip olması gerektiğini vurguladı.

Kale İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurettin Tıkım ile birlikte yatakhane, lavabo, çamaşırhane, banyolar ve kantini denetleyen İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, okul müdüründen bilgiler aldı. Oğuz, olumlu ve olumsuz konuları okul yöneticileri ile paylaşarak, görülen eksikliklerin giderilmesi ve kurumun başarısı için çözüm önerisinde bulundu.

Okul idaresi eşliğinde derslikleri de gezen İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, öğrencilerle sohbet ederek, sorunlarıyla birebir ilgilendi. Okul idarecileri ile toplantı yapan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, “Öğrencilerimizi Büyük Önder Atatürk’ün ilke ve inkılâplarına, milletimizin milli, ahlaki, insani, kültürel ve manevi değerlerine bağlı, bilgili, kültürlü, dürüst, çalışkan, düşünen, araştıran, eleştiren, üreten ve çevreye duyarlı olarak yetiştirmek hepimizin ortak görevidir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı