REKLAMI GEÇ

Oğuz, aile birliği başkanlarıyla

Oğuz, aile birliği başkanlarıyla

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz Okul Aile Birlikleri Başkanları ve üyeleri ile Halk Eğitim Merkezinde toplantı yaptı.

/ DENİZLİHABER / 20 Kasım 2009 Cuma, 17:33

Toplantıda okul aile birliklerinin kuruluşu, işleyişi, amaçları, yetkileri ve sorumlulukları konularında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Halk Eğitim Merkezindeki toplantıda ilimizdeki eğitim durumu ve yapılması gereken çalışmalar hakkında okul aile birliği üyelerine ve başkanlarına bilgiler veren İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz: “ Okul aile birliklerimiz olarak sizlerden istediğimiz başta okullarımızın temizliği ile ilgili olmak üzere her türlü istek ve önerinizi bizlere iletmeniz, bunları değerlendirmeye ve incelemeye hazırız. Okullardaki kaynaşmaya destek olmanızı istiyoruz. Sorunların çözümlenmesi için yerinde oturulup görüşülmesi gerektiğini de savunmaktayız” dedi.

Eğitim alanında önemli hayırseverlerin önemli desteğinin bulunduğunu ve bu desteklerin hızla devam ettiğini belirten Oğuz: “ İlimiz genelinde ikili eğitim-öğretimden kurtulmak için hayırsever katkısına ihtiyacımız bulunmaktadır. Bu derslik ihtiyaçlarının giderilmesi için çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam etmektedir. Sayın Valimiz Yavuz ERKMEN’de göreve geldiğinden bugüne 24 protokol imzalamıştır ve yeni protokollerle ilgili çalışmalarımız tüm hızı ile devam etmektedir” dedi.

Denizli’de yapılan araştırmalar sonucunda 450 ila 270 arasında ailesi parçalanmış öğrencinin bulunduğunu ve bunlar içinde önemli çalışmalar yaptıklarını belirten Oğuz: “ Bugün itibariyle 450-470 civarında tespit etmiş olduğumuz ailesi parçalanmış veya ailesinin herhangi bir sosyal güvencesi olmayan öğrencimiz var. Bu öğrencilerimiz içinde çalışmalarımız devam etmektedir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı