REKLAMI GEÇ

Oğuz Denizli Belediyesi’ne dönmeyecek

Oğuz Denizli Belediyesi’ne dönmeyecek

Denizli Milli Eğitim eski Müdürü Mahmut Oğuz, Denizli belediyesine geri döneceği iddialarını Denizlihaber.com’a değerlendirdi. Oğuz Denizli Belediyesi’ne tekrar dönmeyeceğini, “Hiçbir suretle Denizli Belediyesi’ne dönmeyi düşünmüyorum. Kaldı ki bana yakıştırdıkları başkan yardımcılıkları kadrolarının tümü dolu” diye konuştu.

/ DENİZLİHABER / 26 Ocak 2012 Perşembe, 12:30

Bir süre önce şok bir kararla Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden alınarak merkeze çekilen Mahmut Oğuz’un belediye başkan yardımcılığı görevine geri döneceğine ilişkin haberler gerçeği yansıtmıyor. Bu iddia Oğuz’un kendisine ait.  Birkaç gündür tekrar belediyeye dönüp başkan yardımcılığı görevini üstleneceğine dair ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyleyen Oğuz, Denizlihaber.com’a yaptığı açıklamada, “Gündemimde asla yok” dedi.
Merkezdeki görevine başlamak için ‘Meyil hakkı’ süresini kullandığını dile getiren Oğuz, “Bana farklı kurumlardan farklı teklifler geldi.  Ancak bunların arasında Denizli Belediyesi yok. Kaldı ki Denizli Belediyesi’ne hiçbir suretle geri dönmeyi düşünmüyorum. Zaten şu an belediye başkan yardımcılıkları makamlarının hepsi dolu” diye konuştu.
Diğer tekliflerin çok önemli kurumlardan kendisi için son derece değerli teklifler olduğunu belirten Oğuz, ancak henüz net bir karar vermediğini, uzun yıllar emek verdiği milli eğitim camiasında görev almayı daha çok istediğini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı