REKLAMI GEÇ

Oğuz: Koca Mektep unvanını kaybetmeden başarılı bir okul olsun

Oğuz: Koca Mektep unvanını kaybetmeden başarılı bir okul olsun

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’dan “Denizli Lisesi, köklü bir lise. Bizim arzuladığımız, Koca Mektep unvanını kaybetmeden görkemli ve başarılı bir okul olmasıdır” mesajı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Mayıs 2015 Perşembe, 09:36

Denizli Lisesi öğrencilerinin hazırladığı 32 TÜBİTAK projesi, Bilim Fuarı ile beğeniye sunuldu. Fuarın açılış törenine İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Şube Müdürü Ramazan Yılmaz, Pamukkale İlçe Millî Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, Okul Müdürü Şerif Ali Cengiz, okul idarecileri, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Fuar açılışında konuşan Oğuz, Milli Eğitim Müdürlüğü olarak öğrencilerin daha güzel ortamlarda en iyi eğitimi almasını sağlamak olduğunu, kendilerine bu görevin verildiğini söyleyerek, öğrencilerden kararlı, idealist ve özgüven sahibi olmalarını istedi.

“KİTAP OKUMUYORUZ”
Öğrencilere bol bol kitap okumalarını öneren Oğuz, “Çok kitap okumuyoruz. Bir kitap elimizde aylarca sürünüyor. Ama okuyan gençlerimizle iftihar ediyoruz. Ne kadar çok okursanız o kadar başarılı olursunuz. Okullarımız yaklaşık bir ay sonra tatile girecek. Yavaş yavaş sona doğru yaklaştık. Son sınıfta olan öğrencilerimizin arzuladıkları ve hedefledikleri okullar ne ise oraları kazanmalarını yürekten temenni ediyorum” dedi.

KOCA MEKTEP MESAJI
Öğrenci ve öğretmenlerden Denizli Lisesi’ni bir marka haline getirebilmek için var güçleri ile mücadele etmelerini isteyen Oğuz, “ Denizli Lisesi köklü bir lise. Bizim arzuladığımız, Koca Mektep unvanını kaybetmeden görkemli ve başarılı bir okul olmasıdır. Sizler çok çalışır ve buna inanırsanız, diğer okulları geride bırakıp en önlerde olabilirsiniz” diye konuştu.
Denizli Lisesi TÜBİTAK Bilim Fuarı ile ilgili bilgi veren Okul Müdürü Şerif Ali Cengiz ise, 32 proje ile TÜBİTAK’a başvuru yaptıklarını, bu projelerden bir tanesinin Konya’da sergilendiğini, bir projenin de İzmir Üniversitesi’nin düzenlediği yarışmada 800 projenin arasında ilk 20’ye girdiğini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı