REKLAMI GEÇ

Oğuz pansiyonlu okul müdürleriyle buluştu

Oğuz pansiyonlu okul müdürleriyle buluştu

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, pansiyonlu okul müdürlerine öğrencilere ev ortamı yaratılmasını istedi, temizlikten beslenmeye kadar çok titiz davranılmasını istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Ekim 2015 Cuma, 15:36

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Pamukkale ve Merkezefendi sınırları içinde yer alan pansiyonlu okulların müdürleri ile bir araya geldi. Toplantıya Müdür Yardımcısı Şener Bayram ve ilçe şube müdürleri de katıldı.

TEMİZLİK ÇOK ÖNEMLİ
Okul müdürlerine seslenen Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, pansiyonların öğrencilerin evi olduğunu belirterek, ortak kullanım alanları başta olmak üzere tüm alanlar, temizlik, tertip ve düzenin üst seviyede tutulmasını istedi.

Okul yönetimlerinin bu konularda öncelikli sorumlu olduğunu anlatan Oğuz, “Pansiyonlarımızın standarttı en düzeyde olmalıdır. Öğrencilerimizin rahat barınmalarını sağlamak başlıca görevimiz. Bu okullarda ne kadar güzellik yaratabilirsek, rahat ortamlar oluşturabilirsek, çocuklarımız kendilerini evlerinde, anne babalarının yanında gibi hissedeceklerdir. Böylelikle size ve öğretmenlerine karşı aşırı bir güven duygusu oluşacaktır” dedi.

ÇOCUKLARIN BESLENMELERİ ÖNEMLİ
Gelişme çağında olan çocukların beslenmelerinin hem gelecek yaşamları, hem de öğrenim başarıları açısından büyük önem taşıdığını hatırlatan Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, kahvaltı ve öğünlerin buna göre hazırlanmasını istedi.

BAŞARIYI ARTIRIN, PROJE ÜRETİN
Pansiyonlarda kalan öğrencilerin başarılarının artırılmasının öncelikli görevleri olduğunu belirten Oğuz, projeler üretilmesini, etütlerin planlı bir şekilde yapılması gerektiğini vurguladı.
Rehberlik öğretmenlerinin pansiyonda kalan öğrencilerle yakından ilgilenmesinin önemli olduğunu anlatan Oğuz, “Yaşadıkları sorunları hızla çözmek, gerekli adımları atmak için sürekli iletişim içinde olmamız gerekiyor” diye konuştu.

ŞENER BAYRAM İŞLEYİŞİ ANLATTI
Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’un konuşmasının ardından Müdür Yardımcısı Şener Bayram, yönetmelik ve pansiyon işleyişleri hakkında bilgiler verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı