REKLAMI GEÇ

OĞUZ’DAN PANSİYON İNCELEMESİ

OĞUZ’DAN PANSİYON İNCELEMESİ

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz il merkezinde bulunan pansiyonlu okullarda denetimlerde bulundu.

/ DENİZLİHABER / 4 Mart 2011 Cuma, 16:48

Denetimler kapsamında Cumhuriyet Anadolu Lisesi Pansiyonuna giden Mahmut Oğuz, Eğitim Müfettişleri Başkan Vekili Nurettin Uçak, Şube Müdürü Hüseyin Başgün ve okul müdürü ile bir dizi incelemede bulunarak, öğrencilerle sohbet etti ve onların sorunlarını dinledi.

Oğuz “Pansiyonumuz güçlendirme çalışması ile yeniden yapılandırıldı. İlimizde pansiyonlu okullarımızın fiziki durumları çok iyi hale geldi. Bu güzel kurumlarımıza ziyaretlerimizde kaliteyi gördüğümüzde çok memnun oluyoruz. Biz pansiyonlu okullarımızda temizlik, hijyen ve düzene çok önem veriyoruz” dedi.

Pansiyonun yemekhanesini, etüt salonlarını, yatakhanelerini ve tuvaletleri gezen Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, öğrencilere de nasihatler de bulunarak, “Kurumlarımızı kendi eviniz gibi kullanın ve temiz tutup, sizden sonraki arkadaşlarınıza bırakın. Sizler Ulu Önder Atatürk’ün öğrencilerisiniz ve ülkemizin geleceğisiniz. Sizlerin üniversite sınavlarında ve hayatınızda istediğiniz yerlerde olmanızı temenni ediyorum” diyerek pansiyondan ayrıldı.Cumhuriyet Anadolu Lisesi Öğrenci Pansiyonunda 122 öğrenci kalıyor. Bunlardan5 öğrenci başka okulda eğitim görüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı