REKLAMI GEÇ

OKUL MÜDÜRLERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

OKUL MÜDÜRLERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

Vali Yavuz Erkmen, kantinleri ‘en iyi kantin’ yarışmasında dereceye giren okul müdürlerini, takdirname ile ödüllendirdi.

/ DENİZLİHABER / 12 Şubat 2011 Cumartesi, 17:58

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği, En İyi Kantin Bizim Kantin Projesi kapsamında, Denizli’deki okul kantinlerinde, 8 Kasım 2010-3 Ocak 2011 tarihleri arasında denetim yapılmış ve denetimler sonucunda, dereceye giren kantin işletmecileri ile okullara ödüller verilmişti. Bu proje kapsamında, okul kantinleri ‘en iyi kantin’ yarışmasında dereceye giren okul müdürleri de Denizli Valisi Yavuz Erkmen tarafından takdir belgesi ile ödüllendirildi.

Denizli Anadolu Lisesi, Nalan Kaynak Anadolu Lisesi ve Yaşar Saniye Gemici Anadolu Lisesi okul müdürlerine, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’un makamında, Vali Yardımcısı Alp Aslanargun ve İl Milli Eğitim Müdürü Oğuz tarafından takdir belgeleri verildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, “En İyi Kantin Bizim Kantin Projesi çalışmalarında büyük gayret göstererek, okullarındaki kantinlerin en iyi duruma getirilmesini sağlayan okul müdürlerimize de Sayın Valimiz takdir ile ödüllendirme yaptı. Bugün burada bu müdürlerimize belgelerini veriyoruz ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Vali Yardımcısı Alp Arslanargun, “Takdir ödülünü hak eden arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Bu çalışmalarla il genelindeki kantinlerimizin en iyi standartlara getirilmesini diliyorum” diyerek okul müdürlerine belgelerini takdim etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı