REKLAMI GEÇ

Okul öncesi Eğitim Zirvesi gerçekleştirildi

Okul öncesi Eğitim Zirvesi gerçekleştirildi

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Pamukkale Üniversitesi ile ortak yürütülen Okulöncesi Eğitim Zirvesi’nde, İstanbul Üniversitesi’nin hazırladığı ve 10 yıllık rakamları baz aldığı geniş kapsamlı “Rekabet Endeksi”nin eğitim bareminde Denizli’nin lider olduğunu hatırlattı, bunun devamı için çok çalışmaları gerektiğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Mart 2020 Cuma, 17:37

Milli Eğitim Müdürlüğü ve Pamukkale Üniversite işbirliği ile 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında Okulöncesi Zirvesi gerçekleştirildi.

Merkezefendi Yenişehir Anaokulu’nda iki oturum olarak gerçekleştirilen zirveye Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Şube Müdürü Mustafa Vural, PAÜ Okulöncesi Eğitimi Anabilim Dalı Üyeleri Prof.Dr. Asiye İvrendi, Prof.Dr. Nesrin Işıklı, Dr. Öğr. Üyesi Atiye Adak Özdemir, Dr. Öğr. Üyesi Emel Tok, ilçe şube müdürleri ve okul öncesi eğitim kurum müdürleri katıldı.

OĞUZ DENİZLİ’NİN EĞİTİM REKABETİNDEKİ DURUMUNU AÇIKLADI
Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Pamukkale Üniversitesi ile ortak Okulöncesi Eğitim Zervesi gerçekleştirdiklerini belirterek, “Bizlere destek veren üniversitemizin değerli öğretim üyelerine teşekkür ediyorum. Ayrıca okul öncesi eğitiminde ilimizi marka şehir yapan siz değerli okul müdürlerimiz ve öğretmenlerimizi yürekten kutluyorum” dedi.

Denizli’nin eğitimde lider bir şehir olduğunu hatırlatan Oğuz, İstanbul Üniversitesi tarafından yapılan Rekabet Endeksi araştırmasının sonuçlarını paylaştı.

10 yıllık bir süreci kapsayan bu araştırmada Denizli’nin eğitim alanındaki rekabetçi gücünün ortaya konduğunu belirten Oğuz, kentin birinci sırada yer aldığını söyledi.

Oğuz, “Bu başarı ilimizin üniversitesinden tutun, sivil toplum kuruluşları, hayırseverlerimiz ve öğretmenlerimizin eğitime verdiği değer ve destekden gelmektedir. Çağımız teknoloji, bilgi ve akıl çağı. Bu çağda sürekli üreten, öğrenen, yenilikçi ve dinamik bir yapıya sahip olmak gerekiyor. Milli Eğitim Müdürlüğü olarak eğitim zirveleri ve çalıştaylar gerçekleştiriyoruz. Yaptığımız bu çalışmalarla eğitimi nitelik anlamda çeşitlendirme ve geliştirme imkanı buluyoruz” dedi.

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’un konuşması sonrası Teorinin Pratiğe Yansıtılması konularında Pamukkle Üniversitesi Okulöncesi Eğitimi Anabilim Dalı Üyeleri tarafından okul öncesi müdürleri ile grup çalışmaları yapıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı