REKLAMI GEÇ

Okula tatlı başlangıç

Okula tatlı başlangıç

Türkiye genelinde olduğu gibi Denizli’de de okula yeni başlayacak çocukların okul ortamına geçişlerini kolaylaştırmak amacıyla uygulamaya konan uyum programı başladı. Bazı ilkokullarda miniklere okul ortamını sevdirmek için çikolata, kek ve meyve suyu gibi ikramlar yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Eylül 2014 Pazartesi, 17:11

Yeni eğitim ve öğretim yılında, anaokulu, ilkokul 1. sınıf ve 5. Sınıf öğrencileri için ders zili bir hafta önce çaldı. Uyum programı kapsamında bugün okula başlayan öğrenciler oldukça heyecanlıydı.

Denizli’de 9 bin 550 anaokulu, 14 bin ilkokul 1. sınıf ve 13 bin 5. Sınıf öğrencisi ders başı yaptı. Uyum programının, ortaokul dönemindeki çocuğun, artık çocukluk döneminden çıkarak ergenlik dönemine girmeye başlamasından dolayı önem taşıması nedeniyle, program kapsamında öğrencilerle okul yöneticilerinin, öğretmenlerin ve okul personelinin tanıştırılması hedefleniyor.

Bu arada bazı anaokulu ve ilkokullarda okul yönetimleri, minik öğrencilerine çeşitli ikramlarda bulundu. Öğrencilere okulu sevdirmek amacıyla kek, çikolata ve meyve suyu dağıtıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı