REKLAMI GEÇ

Okullara giriş-çıkış saatleri değişiyor

Okullara giriş-çıkış saatleri değişiyor

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, ikili öğretim yapılan okulların giriş ve çıkış saatlerinde düzenleme yapıldığını belirterek, ders başlangıç saatinin 07.40 olarak düzenlendiğini söyledi. Değişiklik, tekli öğretim yapılan okulları kapsamıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Aralık 2016 Cuma, 10:44

Derslik yetersizliği nedeniyle tekli eğitime geçilemeyen okulların giriş ve çıkış saatlerinde düzenlemeye gidildi. Velilerin küçük çocukların sabah çok erken saatlerde ve karanlıkta okula gittikleri yönündeki şikayetlerinin artması üzerine bir düzenleme yapıldığını belirten Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, giriş saatinin 07.00’den 07.40’a çekildiğini söyledi.

Sabah grubundaki öğrencilerin 13.25’te okuldan çıkacaklarını, öğle grubunun ise 13.35’de derse başlayacağını anlatan Oğuz, bitiş saatinin ise 19.20 olduğunu kaydetti.

TARTIŞMALAR BİTMİYOR
Milli Eğitim ders giriş ve çıkış saatlerinde düzenleme yaptı ama tartışmalar yine kesilmedi. Sabah grubu öğrencileri karanlıkta derse başlamaktan kurtuldu, bu kez öğle grubu öğrencileri sorun yaşayacak. Çıkış saatleri 19.20 olarak düzenlenen öğle grubu öğrencileri okuldan karanlık çökünce çıkacak ve evlerine vardıklarında saat bir hayli ilerleyecek.

KIŞ SAATİ UYGULAMASI
Okul giriş ve çıkış saatinde yaşanan sorunun kış saati uygulamasına geçilmemesi olduğunu belirten veliler, bu uygulamadan vazgeçilmesi durumunda sorunun ortadan kalkacağını ifade etti.

Yorumlar

ADNAN KARACA   -  Bağlantı 24 Aralık 2016, 09:44

sıkıysa milli eğitimin yanındaki okulun saatini değiştirsinler.o okul saatleri memurlara endeksli.ama diğer okullar ne olursa olsun.

hasan   -  Bağlantı 24 Aralık 2016, 00:58

anne baba çocuğunu görmeyecek onla vakit geçiremeyecek hele çalışan aileyse vakit geçirmeden çocuk uykuyaa arkasından hop kalk okula geriye kurs vs yoksa bir ihtimal birlikte geçirmek için hafta sonu kaldı hayırlısı diyelim.inşlh 2li öğretim biter

alone20   -  Bağlantı 23 Aralık 2016, 15:24

Bu düzenlemeyi yapan kişiler neye dayanarak bu saati uyguluyorlar onu anlamış değilim, sabahçı grubu 20 dakika ileri atmak, öğleci çıkışı iki saat ileri almak akıl mantık işimi.Sabah karanlık oluyorda akşam 19,20 aydınlıkmı oluyor.Böyle işmi olur.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı