REKLAMI GEÇ

Okullarda 8.014 tablet dağıtıldı

Okullarda 8.014 tablet dağıtıldı

Denizli’de, Fırsatları Artırma Teknolojiyi İyileştirme Hareketi (FATİH) projesi kapsamında 47 okulda öğretmen ve öğrencilere 8 bin 14 tablet bilgisayar dağıtımı yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Ekim 2015 Salı, 17:15

Fatih Projesi kapsamında tablet dağıtımına İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi’nde devam edildi. Düzenlenen törene Vali Yardımcısı Ali Şanlıer, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Merkezefendi İlçe Millî Eğitim Müdürü Adem Kılınç, İl Milli Eğitim Şube Müdürü İlhami Taylan, Hayırsever İbrahim Cinkaya, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, törende yaptığı konuşmada, okullarda başarı çıtasını daha da yükseltmek için çalışmaların kesintisiz devam ettiğini, öğretmen ve öğrencileri tabletle buluşturmanın bunun bir parçası olduğunu söyledi.

Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü de, “FATİH projesiyle eğitime büyük imkanlar sunulduğunu, Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılında bu konuda çok daha ileriye gitmiş bir türkiye olacağını belirtti.

Vali Yardımcısı Ali Şanlıer ise, denizli’de hayırseverlerin eğitime katkısından övgüyle söz ederek, “İlimizde hayırseverlerimizin eğitim öğretime katkısı çok büyük. İbrahim Cinkaya Beyefendiye çok teşekkür ediyorum. Bilgiye ulaşmak kolaylaştı. Önemli olan ona nasıl ulaşılacağını bilmek. Çağdaş dünyanın imkânlarından yararlanmak için tabletler size dağıtılıyor. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

tablet_dagitimi_ic

Konuşmaların ardından öğrenci ve öğretmenlere tablet bilgisayarları verildi. FATİH projesi kapsamında bugüne kadar denizli’de 47 okulda bin 453 öğretmen ve 6 bin 561 öğrenciye 8 bin 14 tablet bilgisayar dağıtımı yapıldığı açıklandı.

Yorumlar

haydar   -  Bağlantı 20 Ekim 2015, 18:37

Denizli’de 182 bine yakın öğrenci var. yıllardır reklam yapıyor akp hükümeti ama daha öğrencinin %3üne dağıtılmış. ayrıca 6 bin öğrenciye 8 bin tablet nasıl oluyor, bazılarına 2 tane mi veriyorsunuz?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı