Okullarda ara tatil başladı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bu yıl ilk kez uygulanan ara tatil başladı. Bugün son kez okullarına giden Denizli’deki 189 bin 541 öğrenci, 1 hafta sürecek ara tatile başladı.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Kasım 2019 Cuma, 18:10
Milli Eğitim Bakanlığı, bu yıl ara tatil uygulamasını hayata geçirdi. İlki bugün başlayan ara tatil 22 Kasım’a kadar sürecek. Hafta sonu tatilleriyle birlikte öğrenciler 9 gün dinlenme imkanı bulacak.
189 BİN 541 ÖĞRENCİ TATİLE GİRDİ
Denizli’de okul öncesi, ilkokul ve ortaöğrenim kurumlarında eğitimlerini sürdüren 189 bin 541 öğrenci, bugün son kez okullarına gitti ve 9 gün sürecek olan ara tatile başladı. Ara tatil, öğrencilerin yanı sıra 14 bin 458 öğretmen için de dinlenme imkanı yaratacak.
İKİNCİ ARA TATİL NİSAN’DA
Öğrenciler, 2019-2020 Eğitim Öğretim döneminde iki kez ara tatil yapacak. İlki bugün başlayan ara tatilin ikincisi 6-10 Nisan tarihleri arasında uygulanacak. Öğrenciler, Nisan ayında da hafta sonları ile birlikte 9 günlük dinlenme imkanına kavuşacak.