REKLAMI GEÇ

ÖSS’de Mutlu Son

2007 Öğrenci Seçme Sınavı Yerleştirme Sonuçları açıklandı. Yorucu ve uzun bir çalışma döneminin ardından sınavı kazanıp, tercihlerini yapan öğrenciler, yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından rahat bir nefes aldı. Yaptıkları yanlış tercihler yüzünden herhangi bir üniversiteye yerleştirilemeyen öğrenciler için ise sonuç hüsran oldu.

/ DENİZLİHABER / 17 Ağustos 2007 Cuma, 00:00

Denizli’nin önde gelen dershanelerinden olan başarının değişmez adresi Final Dershaneleri ile sınavı kazananlar, hayallerindeki okullara gidecek olmanın sevincini yaşıyorlar. Türkiye genelinde ilk 1000’de 19 öğrencisi bulunan Denizli Final Dershaneleri, toplamda ise 462 öğrencisini üniversiteli yaptı. İşte Final Dershaneleri’nin bazı başarılı öğrencilerini ve gidecekleri okullar:

N. Gökhan YÖRÜKCAN – Bilkent Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Fakültesi

M. Fuat DELİGÖZ – Koç Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Fakültesi (Burslu)

Begüm ÖZCAN – İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Fakültesi

Orkun DOĞAN – TOBB Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Fakültesi

Hasan Güven CANDOĞAN – ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği Fakültesi

Filiz ORDU – Marmara Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Fakültesi

Ve daha bunun gibi birçok başarılı Final öğrencisi Tıp, Mühendislik gibi fakültelerin çeşitli bölümlerini kazandı. Final Dershaneleri Kurucusu Tarih Öğretmeni Sadi Öztekin yaptığı açıklamada, “Tüm öğrencilerimizi ve ailelerini kutluyoruz. Dilerim Dershanemizde gösterdikleri başarıyı, gelecekteki hayatlarında da gösterirler” dedi.

Birey Farkı…

ÖSS’de, Denizli genelinde ilk sıralarda yer alan Birey Dershanesi’nin öğrencileri de emeklerinin karşılığını fazlasıyla aldılar. Birey Dershanesi’nin Sayısal-1 Denizli Birincisi Gizem Kaval Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanırken; Sayısal-2 Denizli İkincisi Kemal Polat Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Fakültesi’ni, Sözel-2 Denizli Üçüncüsü Ahmet Hamarat da, Boğaziçi Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünü Kazandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı