REKLAMI GEÇ

ÖSS’deki başarımız örnek oldu

ÖSS’deki başarımız örnek oldu

Denizli, özellikle son yıllarda ÖSS’de yaptığı dereceler ile diğer illere örnek oldu. Diyarbakır’ın Silvan İlçesi’nden bir heyet, ‘ÖSS’de başarılı olmanın sırrı’ projesi kapmasında, Denizli eğitimini incelemeye aldı.

/ DENİZLİHABER / 25 Haziran 2008 Çarşamba, 00:00

ÖSS’deki başarısı ile Türkiye çapında ünlenen Denizli, diğer illere örnek oluyor. Diyarbakır-Silvan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaöğretim kurumlarının başarılarını arttırmaya yönelik hazırladığı ‘ÖSS’de başarılı olmanın sırrı’ projesi kapsamında, bir heyet Denizli’ye geldi. Hafta başından beri Denizli’deki eğitim sistemini inceleyen heyet, Denizli Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mevlüt Kocatürk başkanlığında, Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin’i makamında ziyaret etti. Silvan’ın tarihi ve doğal güzelliklerini içeren tabloyu Vali Yardımcısı Ertekin’e takdim eden heyet, gezi ve incelemeler hakkında da bilgiler verdi. Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin Silvan’dan gelen misafirlere ziyaretlerinden dolayı teşekkür edip başarılar diledi.    

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Silvan ilçesi lise müdürleri ve öğrenci velisi olmak üzere 11 kişiden oluşan heyet, Denizli’de örnek teşkil eden uygulamaları yerinde görüyor. Heyet, Denizli’de eğitimde uygulanan iyi örnekleri inceliyor, ÖSS’de başarıyı artırmaya yönelik yapılan çalışmaları ele alan heyet, ortaöğretim kurumlarında yürütülen sosyal ve kültürel faaliyetleri de incelemeye aldı. Ortaöğretim rehberlik hizmetleri, özel dershanelerin yapısı ve işleyişi hakkında da bilgi alan heyet, başarılı ortaöğretim kurumlarını ve öğretmenleri de ziyaret ediyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı