REKLAMI GEÇ

Özel Denizli Kokpit Havacılık Lisesi’nde sınırlı kontenjan ile kayıt dönemi başladı

Özel Denizli Kokpit Havacılık Lisesi’nde sınırlı kontenjan ile kayıt dönemi başladı

Ege Bölgesi’nin ilk havacılık lisesi olma özelliğini taşıyan Özel Denizli Kokpit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yeni kayıt dönemi sınırlı kontenjan ile başladı. Özel Denizli Kokpit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kurucusu Alper Kalelihan, okuldan mezun olan öğrencilerin sadece havacılık sektörüne değil diğer bölümlere de gidecek donanımda eğitildiğini belirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Haziran 2022 Pazartesi, 09:00

2014-2015 eğitim ve öğretim yılında faaliyete geçen ve Ege Bölgesi’nin ilk Havacılık Lisesi olma özelliğini taşıyan Özel Denizli Kokpit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yeni kayıt dönemi heyecanı başladı. Modern teknolojiyi takip eden kadrosuyla, gençleri geleceğe hazırlıyor.


NİTELİKLİ KOLEJ EĞİTİMİ
En son teknoloji ile donatılmış sınıf ve atölyelerde işlenen derslerde, mesleki eğitimin yanı sıra çok yönlü, zenginleştirilmiş ve derinleştirilmiş sayısal ve sözel öğretim programları yürütülmektedir. Cessna 172 simülasyon eğitim uçağı, uçak elektrik elektronik atölyesi, uçak motor atölyesi ve uçak sistemleri atölyelerinde uçak motoru atölyelerinde yapılan uygulamalı derslerle de, sektöre nitelikli elemanlar yetiştirilmektedir.

2021 yılında Türkiye’nin en iyi Havacılık Lisesi ödülüne layık görülen okulda 9. sınıftan itibaren teknik ve akademik eğitim-öğretim ile gençler nitelikli eğitim alıyor. Gençler ülkemizin gelişen ve büyüyen sektörlerinden biri olan havacılık sektörüne en iyi şekilde hazırlanıyor.

SINIRLI KONTENJAN
Okulda eğitim görmek isteyen öğrencilerin, mülakat ile seçildiğini ve kontenjan dahilinde alındığını belirten Özel Denizli Kokpit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kurucusu Alper Kalelihan, mezun olan öğrencilerin, okulda aldıkları üst düzey ingilizce, teknik ve akademik eğitim-öğretim ile Türkiye’nin seçkin üniversitelerini kazanmanın yanı sıra, Milli Savunma Üniversitesi’ni de tercih ettiklerini, ve liseden sonra kariyerlerine Hava İkmal Bakım Merkezleri’nde Uçak Bakım Teknisyeni olarak da devam eden öğrencilerinin olduğunu söyledi. Kalelihan kaliteli bir gelecek isteyen tüm öğrenci ve velileri Pamukkale’nin Irlıganlı Mahallesi’nde bulunan okula davet etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı